CREDITECH

Sobre nosaltres

Creditech

Som experts en l'obtenció d'hipoteques, gestió post hipoteca, prestació de serveis financers, vinculacions hipotecàries i taxacions.

Tenim anys d'experiència en l'assessorament a clients, i el nostre objectiu és que el procés hipotecari sigui el més ràpid, econòmic i senzill possible.

Treballem amb totes les entitats bancàries, tenint representació a tot el territori nacional, gestionant de forma integral tot el procés de compravenda + hipoteca.

Més de 500 clients han trobat, amb nosaltres, el finançament necessari per a la compra de casa i amb les millors condicions.

No tenim lligams amb cap entitat, i en conseqüència, la nostra prioritat sempre es aconseguir el major estalvi financer per els nostres clients.

Te ayudamos a encontrar la mejor hipoteca. CREDITECH - ASESORES HIPOTECARIOS

Calcula la teva hipoteca

A Creditech creiem en la popular frase "cada persona és un món". Apliquem la mateixa lògica per a la situació financera de cadascú dels nostres clients o nucli familiar.

T'oferim assessorament hipotecari amb tracte personalitzat, sense cap compromís. Contacta'ns ara i et donarem resposta en menys de 24 hores.

"*" indicates required fields

Nom*
Desplaça cap amunt